Please use this identifier to cite or link to this item: http://srd.pgasa.dp.ua:8080/xmlui/handle/123456789/2144
Title: Особливості обліку основних засобів на підприємствах ресторанного бізнесу
Other Titles: Особенности учета основных средств на предприятиях ресторанного бизнеса
Features of assets accounting at enterprises of the restaurant business
Authors: Рета, Марина Володимирівна
Рета, Марина Владимировна
Reta, Maryna
Линник, Олена Івановна
Линник, Елена Ивановна
Lynnyk, Olena
Keywords: основні засоби
амортизація
витрати
витрати на виробництво
витрати на експлуатацію
методи амортизації
основные средства
амортизация
расходы
затраты на производство
расходы на эксплуатацию
методы амортизации
fixed assets
depreciation
expenses
production costs
operational costs
depreciation methods
Issue Date: Dec-2018
Citation: Рета М. В. Особливості обліку основних засобів на підприємствах ресторанного бізнесу / М. В. Рета, О. І. Линник // Східна Європа: економіка, бізнес та управління. – 2018. – № 17. – С. 736-739.
Abstract: UK: У статті проведено аналіз спеціальної літератури, нормативно-правової бази щодо визначення підходів до організації бухгалтерського обліку основних засобів та відображення витрат, які пов’язані з експлантацією основних засобів на підприємствах ресторанного господарства. Виявлено основні специфічні особливості діяльності підприємств ресторанного бізнесу та облікового відображення витрат на підприємствах ресторанного господарства.
RU: В статье проведен анализ специальной литературы, нормативно-правовой базы по определению подходов к организации бухгалтерского учета основных средств и отражению расходов, связанных с эксплантацией основных средств на предприятиях ресторанного хозяйства. Выявлены основные специфические особенности деятельности предприятий ресторанного бизнеса и учетного отражения расходов на предприятиях ресторанного хозяйства.
EN: The analysis of the special literature, the regulatory and legal framework is carried out for the definition of approaches to the organization of accounting of fixed assets and the reflection of costs associated with the exploration of fixed assets at restaurants in the restaurant industry. The main peculiarities of activity of enterprises of the restaurant business and accounting of expenses at restaurant enterprises are revealed.
URI: http://srd.pgasa.dp.ua:8080/xmlui/handle/123456789/2144
Other Identifiers: http://www.easterneurope-ebm.in.ua/journal/17_2018/129.pdf
Appears in Collections:№ 6 (17)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Reta.pdf172,87 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.