Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://srd.pgasa.dp.ua:8080/xmlui/handle/123456789/2144
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorРета, Марина Володимирівна-
dc.contributor.authorРета, Марина Владимировна-
dc.contributor.authorReta, Maryna-
dc.contributor.authorЛинник, Олена Івановна-
dc.contributor.authorЛинник, Елена Ивановна-
dc.contributor.authorLynnyk, Olena-
dc.date.accessioned2019-12-05T12:13:32Z-
dc.date.available2019-12-05T12:13:32Z-
dc.date.issued2018-12-
dc.identifierhttp://www.easterneurope-ebm.in.ua/journal/17_2018/129.pdf-
dc.identifier.citationРета М. В. Особливості обліку основних засобів на підприємствах ресторанного бізнесу / М. В. Рета, О. І. Линник // Східна Європа: економіка, бізнес та управління. – 2018. – № 17. – С. 736-739.en_US
dc.identifier.urihttp://srd.pgasa.dp.ua:8080/xmlui/handle/123456789/2144-
dc.description.abstractUK: У статті проведено аналіз спеціальної літератури, нормативно-правової бази щодо визначення підходів до організації бухгалтерського обліку основних засобів та відображення витрат, які пов’язані з експлантацією основних засобів на підприємствах ресторанного господарства. Виявлено основні специфічні особливості діяльності підприємств ресторанного бізнесу та облікового відображення витрат на підприємствах ресторанного господарства.en_US
dc.description.abstractRU: В статье проведен анализ специальной литературы, нормативно-правовой базы по определению подходов к организации бухгалтерского учета основных средств и отражению расходов, связанных с эксплантацией основных средств на предприятиях ресторанного хозяйства. Выявлены основные специфические особенности деятельности предприятий ресторанного бизнеса и учетного отражения расходов на предприятиях ресторанного хозяйства.-
dc.description.abstractEN: The analysis of the special literature, the regulatory and legal framework is carried out for the definition of approaches to the organization of accounting of fixed assets and the reflection of costs associated with the exploration of fixed assets at restaurants in the restaurant industry. The main peculiarities of activity of enterprises of the restaurant business and accounting of expenses at restaurant enterprises are revealed.-
dc.language.isouken_US
dc.subjectосновні засобиen_US
dc.subjectамортизаціяen_US
dc.subjectвитратиen_US
dc.subjectвитрати на виробництвоen_US
dc.subjectвитрати на експлуатаціюen_US
dc.subjectметоди амортизаціїen_US
dc.subjectосновные средстваen_US
dc.subjectамортизацияen_US
dc.subjectрасходыen_US
dc.subjectзатраты на производствоen_US
dc.subjectрасходы на эксплуатациюen_US
dc.subjectметоды амортизацииen_US
dc.subjectfixed assetsen_US
dc.subjectdepreciationen_US
dc.subjectexpensesen_US
dc.subjectproduction costsen_US
dc.subjectoperational costsen_US
dc.subjectdepreciation methodsen_US
dc.titleОсобливості обліку основних засобів на підприємствах ресторанного бізнесуen_US
dc.title.alternativeОсобенности учета основных средств на предприятиях ресторанного бизнесаen_US
dc.title.alternativeFeatures of assets accounting at enterprises of the restaurant businessen_US
dc.typeArticleen_US
Розташовується у зібраннях:№ 6 (17)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Reta.pdf172,87 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.