00 DSpace/Manakin Repository

Формування цінової політики підприємства готельно-ресторанного бізнесу в умовах конкуренції

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Якименко-Терещенко, Наталія Василівна
dc.contributor.author Якименко-Терещенко, Наталья Васильевна
dc.contributor.author Yakymenko-Tereshchenko, Natalia
dc.date.accessioned 2019-11-25T12:33:37Z
dc.date.available 2019-11-25T12:33:37Z
dc.date.issued 2018-12
dc.identifier http://www.easterneurope-ebm.in.ua/journal/17_2018/78.pdf
dc.identifier.citation Якименко-Терещенко Н. В. Формування цінової політики підприємства готельно-ресторанного бізнесу в умовах конкуренції / Н. В. Якименко-Терещенко // Східна Європа: економіка, бізнес та управління. – 2018. – № 17. – С. 434-437. en_US
dc.identifier.uri http://srd.pgasa.dp.ua:8080/xmlui/handle/123456789/2057
dc.description.abstract UK: У статті приділено увагу ціновій політиці підприємств готельно-ресторанного бізнесу як ключовому фактору їхньої конкурентоспроможності. Визначено фактори, які впливають на ціни готельних послуг, та ідентифіковано ситуації на ринку готельних послуг, в яких необхідно швидко приймати рішення щодо рівня цін. Окреслено особливості ціноутворення у вітчизняному готельно-ресторанному бізнесі та вивчено методи ціноутворення, які застосовуються у вітчизняній практиці підприємств готельно-ресторанного бізнесу для максимізації прибутковості. en_US
dc.description.abstract RU: В статье уделено внимание ценовой политике предприятий гостинично-ресторанного бизнеса как ключевому фактору их конкурентоспособности. Определены факторы, влияющие на цены гостиничных услуг, и идентифицированы ситуации на рынке гостиничных услуг, в которых необходимо быстро при- нимать решения относительно уровня цен. Определены особенности ценообразования в отечественном гостинично-ресторанном бизнесе и изучены методы ценообразования, применяемые в отечественной практике предприятий гостинично-ресторанного бизнеса для максимизации доходности.
dc.description.abstract EN: The article is focused on the pricing policy of enterprises of hotel and restaurant business as a key factor in their competitiveness. The factors that influence the prices of hotel services are determined and the situations in the market of hotel services in which it is necessary to quickly make decisions about the price level, are identified. The features of pricing in the domestic hotel and restaurant business are outlined and the methods of pricing used in domestic practice of enterprises of hotel and restaurant business for maximizing profitability are studied.
dc.language.iso uk en_US
dc.subject ціна en_US
dc.subject цінова політика en_US
dc.subject ціноутворення en_US
dc.subject гостинно-ресторанний бізнес en_US
dc.subject метод ціноутворення en_US
dc.subject модель ціноутворення en_US
dc.subject ценовая политика en_US
dc.subject цена en_US
dc.subject ценообразование en_US
dc.subject гостеприимно-ресторанный бизнес en_US
dc.subject метод ценообразования en_US
dc.subject модель ценообразования en_US
dc.subject price en_US
dc.subject price policy en_US
dc.subject pricing en_US
dc.subject hospitality and restaurant business en_US
dc.subject pricing method en_US
dc.subject pricing model en_US
dc.title Формування цінової політики підприємства готельно-ресторанного бізнесу в умовах конкуренції en_US
dc.title.alternative Формирование ценовой политики предприятия гостинично-ресторанного бизнеса в условиях конкуренции en_US
dc.title.alternative Development of price policy of enterprises engaged in hotel & restaurant business in conditions of competition en_US
dc.type Article en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу