00 DSpace/Manakin Repository

Сертифікація продукції як один з основних способів підвищення конкурентоспроможності молокопереробних підприємств України

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Балковська, Варвара Віталіївна
dc.contributor.author Балковская, Варвара Витальевна
dc.contributor.author Balkovska, Varvara
dc.date.accessioned 2019-10-11T08:28:31Z
dc.date.available 2019-10-11T08:28:31Z
dc.date.issued 2017-09
dc.identifier http://www.easterneurope-ebm.in.ua/journal/9_2017/17.pdf
dc.identifier.citation Балковська В. В. Сертифікація продукції як один з основних способів підвищення конкурентоспроможності молокопереробних підприємств України / В. В. Балковська // Cхідна Європа: економіка, бізнес та управління. – 2017. – № 9. – С. 81-86. en_US
dc.identifier.uri http://srd.pgasa.dp.ua:8080/xmlui/handle/123456789/1630
dc.description.abstract UK: На сучасному етапі розвитку економіки України молокопереробні підприємства функціонують в умовах жорсткої конкуренції, саме тому для них важливо використовувати усі можливі конкурентні переваги. Однією з таких конкурентних переваг є отримання екологічних та органічних сертифікатів. У статті визначено різницю між екологічною та органічною сертифікацією, а також можливості їх здійснення для виробників молочної продукції в Україні en_US
dc.description.abstract RU: На современном этапе развития экономики Украины молокоперерабатывающие предприятия функционируют в условиях жесткой конкуренции, именно поэтому для них важно использовать все возможные конкурентные преимущества. Одним из таких конкурентных преимуществ является получение экологических и органических сертификатов. В статье определена разница между экологической и органической сертификацией, а также возможности их осуществления для производителей молочной продукции в Украине.
dc.description.abstract EN: On the modern stage of development of Ukraine economy dairy enterprises function in the conditions of hard competition, for this reason it is important for them to use all possible competitive edges. One of such competitive edges there is a receipt of ecological and organic certificates. In the article a difference between an ecological and organic certification and possibilities of their realization are certain for the producers of dairy products in Ukraine.
dc.language.iso uk en_US
dc.subject конкурентоспроможність en_US
dc.subject конкурентна перевага en_US
dc.subject якість en_US
dc.subject молокопереробна галузь промисловості en_US
dc.subject екологічна сертифікація en_US
dc.subject органічна сертифікація en_US
dc.subject конкурентоспособность en_US
dc.subject конкурентное преимущество en_US
dc.subject качество en_US
dc.subject молокоперерабатывающая отрасль промышленности en_US
dc.subject экологическая сертификация en_US
dc.subject органическая сертификация en_US
dc.subject competitiveness en_US
dc.subject competitive edge en_US
dc.subject quality en_US
dc.subject dairy industry en_US
dc.subject ecological certification en_US
dc.subject organic certification en_US
dc.title Сертифікація продукції як один з основних способів підвищення конкурентоспроможності молокопереробних підприємств України en_US
dc.title.alternative Сертификация продукции как один из основных способов повышения конкурентоспособности молокоперерабатывающих предприятий Украины en_US
dc.title.alternative The products certification as one of basic methods of competitiveness increase of Ukrainian dairy enterprises en_US
dc.type Article en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу