Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://srd.pgasa.dp.ua:8080/xmlui/handle/123456789/1630
Назва: Сертифікація продукції як один з основних способів підвищення конкурентоспроможності молокопереробних підприємств України
Інші назви: Сертификация продукции как один из основных способов повышения конкурентоспособности молокоперерабатывающих предприятий Украины
The products certification as one of basic methods of competitiveness increase of Ukrainian dairy enterprises
Автори: Балковська, Варвара Віталіївна
Балковская, Варвара Витальевна
Balkovska, Varvara
Ключові слова: конкурентоспроможність
конкурентна перевага
якість
молокопереробна галузь промисловості
екологічна сертифікація
органічна сертифікація
конкурентоспособность
конкурентное преимущество
качество
молокоперерабатывающая отрасль промышленности
экологическая сертификация
органическая сертификация
competitiveness
competitive edge
quality
dairy industry
ecological certification
organic certification
Дата публікації: вер-2017
Бібліографічний опис: Балковська В. В. Сертифікація продукції як один з основних способів підвищення конкурентоспроможності молокопереробних підприємств України / В. В. Балковська // Cхідна Європа: економіка, бізнес та управління. – 2017. – № 9. – С. 81-86.
Короткий огляд (реферат): UK: На сучасному етапі розвитку економіки України молокопереробні підприємства функціонують в умовах жорсткої конкуренції, саме тому для них важливо використовувати усі можливі конкурентні переваги. Однією з таких конкурентних переваг є отримання екологічних та органічних сертифікатів. У статті визначено різницю між екологічною та органічною сертифікацією, а також можливості їх здійснення для виробників молочної продукції в Україні
RU: На современном этапе развития экономики Украины молокоперерабатывающие предприятия функционируют в условиях жесткой конкуренции, именно поэтому для них важно использовать все возможные конкурентные преимущества. Одним из таких конкурентных преимуществ является получение экологических и органических сертификатов. В статье определена разница между экологической и органической сертификацией, а также возможности их осуществления для производителей молочной продукции в Украине.
EN: On the modern stage of development of Ukraine economy dairy enterprises function in the conditions of hard competition, for this reason it is important for them to use all possible competitive edges. One of such competitive edges there is a receipt of ecological and organic certificates. In the article a difference between an ecological and organic certification and possibilities of their realization are certain for the producers of dairy products in Ukraine.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://srd.pgasa.dp.ua:8080/xmlui/handle/123456789/1630
Інші ідентифікатори: http://www.easterneurope-ebm.in.ua/journal/9_2017/17.pdf
Розташовується у зібраннях:№ 4 (9)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Balkovska.pdf310,45 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.