Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://srd.pgasa.dp.ua:8080/xmlui/handle/123456789/1574
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБокій, Олена Володимирівна-
dc.contributor.authorБокий, Елена Владимировна-
dc.contributor.authorBokii, Olena-
dc.date.accessioned2019-10-04T07:09:43Z-
dc.date.available2019-10-04T07:09:43Z-
dc.date.issued2017-09-
dc.identifierhttp://www.easterneurope-ebm.in.ua/journal/9_2017/06.pdf-
dc.identifier.citationБокій О. В. Гармонізація понятійного апарату в системі управління ринком хлібобулочних виробів / О. В. Бокій // Cхідна Європа: економіка, бізнес та управління. – 2017. – № 9. – С. 26-32.en_US
dc.identifier.urihttp://srd.pgasa.dp.ua:8080/xmlui/handle/123456789/1574-
dc.description.abstractUK: Виявлено суперечності у понятійному апараті хлібобулочних виробів, що застосовується у державній статистичній звітності та звітах органів державного управління. Наведено розвиток поняття соціальної продукції в історичному контексті. Розглянуто підходи до класифікації хлібобулочної продукції. Запропоновано власне визначення таких термінів та понять, як «хлібобулочні вироби», «хлібні продукти», «соціальний хліб».en_US
dc.description.abstractRU: Выявлены противоречия в понятийном аппарате хлебобулочных изделий, который применяется в государственной статистической отчетности и отчетах органов государственного управления. Приведено развитие понятия социальной продукции в историческом контексте. Рассмотрены подходы к классификации хлебобулочной продукции. Предложено собственное определение таких терминов и понятий, как «хлебобулочные изделия», «хлебные продукты», «социальный хлеб».-
dc.description.abstractEN: Contradictions in the conceptual apparatus of bakery products used in state statistical reporting and reports of government bodies are revealed. Development of the concept of social products in the historical context is shown. Approaches to the classification of bakery products are considered. Our own definition of terms and concepts such as «bakery products», «bread products», «social bread» are offered.-
dc.language.isouken_US
dc.subjectринок хлібобулочних виробівen_US
dc.subjectгармонізаціяen_US
dc.subjectпонятійний апаратen_US
dc.subjectхлібні продуктиen_US
dc.subjectкласифікаціяen_US
dc.subjectстатистична звітністьen_US
dc.subjectрынок хлебобулочных изделийen_US
dc.subjectгармонизацияen_US
dc.subjectпонятийный аппаратen_US
dc.subjectхлебные продуктыen_US
dc.subjectклассификацияen_US
dc.subjectстатистическая отчетностьen_US
dc.subjectbakery marketen_US
dc.subjectharmonizationen_US
dc.subjectconceptual apparatusen_US
dc.subjectbakery productsen_US
dc.subjectclassificationen_US
dc.subjectstate statistical reportingen_US
dc.titleГармонізація понятійного апарату в системі управління ринком хлібобулочних виробівen_US
dc.title.alternativeГармонизация понятийного аппарата в системе управления рынком хлебобулочных изделийen_US
dc.title.alternativeHarmonization of conceptual apparatus in managing system of bread products marketen_US
dc.typeArticleen_US
Розташовується у зібраннях:№ 4 (9)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Bokii.pdf433,75 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.