Please use this identifier to cite or link to this item: http://srd.pgasa.dp.ua:8080/xmlui/handle/123456789/12099
Title: Математичне моделювання процесу витримки залізобетонного виробу при тепловологій обробці у формівному стенді
Other Titles: Mathematical modeling of the aging concrete products for the treatment of heat and humidity in the molding stand
Authors: Чумак, Лариса Олександрівна
Chumak, Larysa
Латиш, Н. М.
Dudkin, K. V.
Keywords: витримка
залізобетонний виріб
температура
регулювання
тепловолога обробка
оптимізація
математична модель
concrete products
regulation
optimizatio
shutter speed
temperature
mathematical model
steam curing
Issue Date: Jul-2013
Publisher: ДВНЗ «Придніпровська державна академія будівництва та архітектури»
Citation: Чумак Л. О. Математичне моделювання процесу витримки залізобетонного виробу при тепловологій обробці у формівному стенді / Л. О. Чумак, Н. М. Латиш // Вісник Придніпровської державної академії будівництва та архітектури. - 2013. - № 6. - С. 7-13
Abstract: UK: Розроблено та проведено дослідження математичної моделі процесу витримки залізобетонного виробу при тепловологій обробці у формівному стенді, враховуючи динаміку процесу для визначення параметрів устаткування і раціонального закону регулювання, щоб підвищити якість залізобетонного виробу та зменшити економічні затрати. Дослідження проведено в програмі MATLAB 6 Simulink.
EN: Developed and studied a mathematical model of aging concrete products for the treatment of heat and humidity in the molding stand, given the dynamics of the process for determining the parameters of the equipment and management control law in order to improve the quality of concrete products and reduce the economic costs. The study was conducted in MATLAB 6 Simulink.
URI: http://srd.pgasa.dp.ua:8080/xmlui/handle/123456789/12099
Other Identifiers: http://visnyk.pgasa.dp.ua/article/view/38612
Appears in Collections:№ 06

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Chumak.pdf403,47 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.