Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://srd.pgasa.dp.ua:8080/xmlui/handle/123456789/1065
Назва: Особливості методики калькуляції собівартості в різних галузях народного господарства
Інші назви: Особенности методики калькуляции себестоимости в разных отраслях народного хозяйства
Features of methodology of calculation of prime price are in different industries of national economy
Автори: Москаленко, Валентина Анатоліївна
Москаленко, Валентина Анатольевна
Moskalenko, Valentyna
Ключові слова: собівартість
калькуляція
прямі виробничі витрати
накладні витрати
виробничі витрати
об’єкт калькуляції
об’єкт обліку витрат
себестоимость
калькуляция
прямые производственные расходы
накладные расходы
производственные затраты
объект калькуляции
объект учета затрат
cost
costing
direct manufacturing expenses
overhead, production costs
the costing object
the object of cost accounting
Дата публікації: лип-2016
Бібліографічний опис: Москаленко В. А. Особливості методики калькуляції собівартості в різних галузях народного господарства / В. А. Москаленко // Східна Європа: економіка, бізнес та управління. – 2016. – № 2. – С. 187-190.
Короткий огляд (реферат): UK: У статті розглянуто основні підходи до вибору методики калькуляції собівартості продукції, робіт і послуг з урахуванням особливостей виробництва в різних галузях народного господарства. Розкрито алгоритми розрахунку собівартості одиниці продукції в підприємствах промисловості агропромислового комплексу та готельному бізнесі.
RU: В статье рассмотрены основные подходы к выбору методики калькуляции себестоимости продукции, работ и услуг с учетом особенностей производства в разных отраслях народного хозяйства. Раскрыты алгоритмы расчета себестоимости единицы продукции в предприятиях промышленности агропромышленного комплекса и гостиничном бизнесе.
EN: The article describes the main approaches to the selection of methods of costing of products, works and services taking into account features of production in different sectors of the economy. Discussed are the algorithms for the calculation of cost per unit of output in industrial enterprises of agro-industrial complex and the hotel business.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://srd.pgasa.dp.ua:8080/xmlui/handle/123456789/1065
Інші ідентифікатори: http://www.easterneurope-ebm.in.ua/journal/2_2016/36.pdf
Розташовується у зібраннях:№ 2

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Moskalenko.pdf162,74 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.