DSpace Repository

Окремі стратегічні аспекти розвитку готельно-ресторанної справи

Show simple item record

dc.contributor.author Чиричинко, Юрій Вікторович
dc.contributor.author Chyrychenko, Yurii
dc.contributor.author Білова, Наталія Анатоліївна
dc.contributor.author Bilova, Nataliia
dc.contributor.author Зайцев, Володимир Євгенович
dc.contributor.author Zaitsev, Volodymyr
dc.date.accessioned 2019-06-21T11:06:40Z
dc.date.available 2019-06-21T11:06:40Z
dc.date.issued 2018-03
dc.identifier.citation Чириченко Ю. В. Окремі стратегічні аспекти розвитку готельно-ресторанної справи / Ю. В. Чириченко, Н. А. Білова, В. Є. Зайцев // Економічний простір. - 2018. - № 131. - С. 97-103. en_US
dc.identifier.uri http://srd.pgasa.dp.ua:8080/xmlui/handle/123456789/927
dc.description.abstract UK: Статтю присвячено розгляду окремих стратегічних аспектів подальшого розвитку готельно-ресторанної справи в Україні у контексті втілення Стратегії сталого розвитку "Україна-2020". Розглянуто порівняльну динаміку зазначених процесів за останні роки існування незалежної України та визначено інноваційну платформу як втілення головних трендів розвитку індустрії “гостинності”. Для реалізації мети дослідження сформульовано наукову проблему та визначено її актуальність, що полягає у вирішенні питання щодо відповідності сучасного стану та динаміки розвитку вітчизняної готельно-ресторанної справи до загальнонаціонального процесу. Узагальнено специфічні якісні критерії розвитку та сучасні тренди індустрії гостинності готельно-ресторанної справи або “сфери гостинності”, виходячи зі світового досвіду. Також, окреслено низку положень, що розглядаються як інноваційна платформа подальшого розвитку галузі. en_US
dc.description.abstract EN: The purpose of this study is to identify of different strategic aspects of the further development of hotel and restaurant business in Ukraine in the context of the implementation of the Strategy for Sustainable Development "Ukraine - 2020". The comparative dynamics of the mentioned processes during the last years of existence of independent Ukraine was studied and the innovation platform was defined as the implementation of the main trends of the development of the hospitality industry. For the realization of the research purpose, the scientific problem has been formulated and its relevance has been determined. Specific qualitative criteria of development and modern trends of the hospitality industry are determined based on the world experience. Also was considered the innovative platform for the further development of the industry. Keywords: hotel and restaurant business, tourism business, innovation platform, strategy of national development, priorities of national economy development.
dc.language.iso uk en_US
dc.subject готельно-ресторанна справа en_US
dc.subject туристичний бізнес en_US
dc.subject інноваційна платформа en_US
dc.subject стратегія національного розвитку en_US
dc.subject пріоритети розбудови національної економіки en_US
dc.subject hotel and restaurant business en_US
dc.subject tourism business en_US
dc.subject innovation platform en_US
dc.subject strategy of national development en_US
dc.subject priorities of national economy development en_US
dc.title Окремі стратегічні аспекти розвитку готельно-ресторанної справи en_US
dc.title.alternative Some strategic aspects of hotel and restaurant business en_US
dc.type Article en_US


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account