00 DSpace/Manakin Repository

Investigation of the microstructural and mechanical properties of r260 quality rail steel after heat treatment

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Tekgöz, Merve
dc.contributor.author Терккоз, Мерве
dc.contributor.author Asgarov, Khangardash
dc.contributor.author Аскеров, Хангардаш
dc.date.accessioned 2022-04-07T12:20:40Z
dc.date.available 2022-04-07T12:20:40Z
dc.date.issued 2021-12
dc.identifier http://uajcea.pgasa.dp.ua/article/view/253276
dc.identifier DOI: https://doi.org/10.30838/J.BPSACEA.2312.281221.83.818
dc.identifier.citation Tekgöz M. Investigation of the microstructural and mechanical properties of r260 quality rail steel after heat treatment / M. Tekgöz, K. Asgarov // Український журнал будівництва та архітектури. – 2021. – № 6. – С. 83-86. en_US
dc.identifier.uri http://srd.pgasa.dp.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8133
dc.description.abstract EN: Inthisstudy; It is aimed to determinetheeffectofcorkhardeningapplied toR260qualityrailsteelin laboratory environment on microstructure and mechanical properties. Within the scope of this study, the appropriate internal structure was determined by giving only water and water + air to the rails austenitized at 800°Cinthelaboratoryenvironment. Heattreatedrailshavebeensubjectedtohardnessandcompressiontests. The hardness values closest to the standards were obtained from the rails austenitized at 800 °C and cooled with a water + air mixture in 10seconds en_US
dc.description.abstract UK: Метою дослідження є визначення впливу зміцнення пробки, що застосовується до рейкової сталі якості R260 в лабораторних умовах, на мікроструктуру та механічні властивості.У рамках цього дослідження визначено відповідної внутрішньої структури шляхом подавання тільки води та води разом зповітрям на рейки, які аустенізовані за 800 °C в лабораторних умовах.Термооброблені рейки піддавалисьвипробуванням на твердість та стиснення.Значення твердості, найближчі до стандартів, отримані з рейок, аустенізованих за 800 °C та охолоджених сумішшю вода + повітря протягом 10 секунд.
dc.language.iso en en_US
dc.publisher ДВНЗ «Придніпровська державна академія будівництва та архітектури» en_US
dc.subject heat treatment en_US
dc.subject compression test en_US
dc.subject R260 quality rail steel en_US
dc.subject тест на стиснення en_US
dc.subject рейкова сталь якості R260 en_US
dc.subject термічна обробка en_US
dc.title Investigation of the microstructural and mechanical properties of r260 quality rail steel after heat treatment en_US
dc.title.alternative Дослідження мікроструктури та механічних властивостей рельсової сталі R260 після термічної обробки en_US
dc.type Article en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу