dc.contributor.author |
Tekgöz, Merve |
|
dc.contributor.author |
Терккоз, Мерве |
|
dc.contributor.author |
Asgarov, Khangardash |
|
dc.contributor.author |
Аскеров, Хангардаш |
|
dc.date.accessioned |
2022-04-07T12:20:40Z |
|
dc.date.available |
2022-04-07T12:20:40Z |
|
dc.date.issued |
2021-12 |
|
dc.identifier |
http://uajcea.pgasa.dp.ua/article/view/253276 |
|
dc.identifier |
DOI: https://doi.org/10.30838/J.BPSACEA.2312.281221.83.818 |
|
dc.identifier.citation |
Tekgöz M. Investigation of the microstructural and mechanical properties of r260 quality rail steel after heat treatment / M. Tekgöz, K. Asgarov // Український журнал будівництва та архітектури. – 2021. – № 6. – С. 83-86. |
en_US |
dc.identifier.uri |
http://srd.pgasa.dp.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8133 |
|
dc.description.abstract |
EN: Inthisstudy; It is aimed to determinetheeffectofcorkhardeningapplied toR260qualityrailsteelin laboratory environment on microstructure and mechanical properties. Within the scope of this study, the appropriate internal structure was determined by giving only water and water + air to the rails austenitized at 800°Cinthelaboratoryenvironment. Heattreatedrailshavebeensubjectedtohardnessandcompressiontests. The hardness values closest to the standards were obtained from the rails austenitized at 800 °C and cooled with a water + air mixture in 10seconds |
en_US |
dc.description.abstract |
UK: Метою дослідження є визначення впливу зміцнення пробки, що застосовується до рейкової сталі якості R260 в лабораторних умовах, на мікроструктуру та механічні властивості.У рамках цього дослідження визначено відповідної внутрішньої структури шляхом подавання тільки води та води разом зповітрям на рейки, які аустенізовані за 800 °C в лабораторних умовах.Термооброблені рейки піддавалисьвипробуванням на твердість та стиснення.Значення твердості, найближчі до стандартів, отримані з рейок, аустенізованих за 800 °C та охолоджених сумішшю вода + повітря протягом 10 секунд. |
|
dc.language.iso |
en |
en_US |
dc.publisher |
ДВНЗ «Придніпровська державна академія будівництва та архітектури» |
en_US |
dc.subject |
heat treatment |
en_US |
dc.subject |
compression test |
en_US |
dc.subject |
R260 quality rail steel |
en_US |
dc.subject |
тест на стиснення |
en_US |
dc.subject |
рейкова сталь якості R260 |
en_US |
dc.subject |
термічна обробка |
en_US |
dc.title |
Investigation of the microstructural and mechanical properties of r260 quality rail steel after heat treatment |
en_US |
dc.title.alternative |
Дослідження мікроструктури та механічних властивостей рельсової сталі R260 після термічної обробки |
en_US |
dc.type |
Article |
en_US |