00 DSpace/Manakin Repository

Організація бухгалтерського обліку готельно-ресторанного бізнесу: теоретичні аспекти

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Мелень, Олена Валентинівна
dc.contributor.author Мелень, Елена Валентиновна
dc.contributor.author Melen, Olena
dc.date.accessioned 2021-02-03T09:43:26Z
dc.date.available 2021-02-03T09:43:26Z
dc.date.issued 2017-12
dc.identifier http://www.easterneurope-ebm.in.ua/journal/11_2017/63.pdf
dc.identifier.citation Мелень О. В. Організація бухгалтерського обліку готельно-ресторанного бізнесу: теоретичні аспекти / О. В. Мелень // Східна Європа: економіка, бізнес та управління. – 2017. – № 11. – С. 353-357. en_US
dc.identifier.uri http://srd.pgasa.dp.ua:8080/xmlui/handle/123456789/5297
dc.description.abstract UK: В умовах розвитку ринкової економіки та інтеграції України у європейський економічний простір переглядаються місце та роль готельно-ресторанного бізнесу. Однією з обов’язкових умов діяльності ресторанного-готельного бізнесу є ведення бухгалтерського обліку. Основним завданням організації бухгалтерського обліку готельно-ресторанного бізнесу, як і будь-якого бізнесу, є створення такої системи отримання інформації, яка б забезпечувала ефективне управління підприємством і примноження доходу від діяльності підприємства. en_US
dc.description.abstract RU: В условиях развития рыночной экономики и интеграции Украины в европейское экономическое пространство пересматриваются место и роль гостинично-ресторанного бизнеса. Одним из обязательных условий деятельности ресторанного-гостиничного бизнеса является ведение бухгалтерского учета. Основной задачей организации бухгалтерского учета гостинично-ресторанного бизнеса, как и любого бизнеса, является создание такой системы получения информации, которая обеспечивала бы эффективное управление предприятием и приумножение дохода от деятельности предприятия.
dc.description.abstract EN: In response to the development of a market-driven economy and due to Ukrainian integration into the European economic space, the place and role of hotel and restaurant business are becoming more important. Accounting is one of the major and mandatory part of eacj buiseness and restaurants and hotels are not an exception. The main role of accounting in all businesses is to create a data system that ensures efficient management and increases earning power of the enterprise.
dc.language.iso uk en_US
dc.subject готельно-ресторанний бізнес en_US
dc.subject господарська діяльність en_US
dc.subject бухгалтерський облік en_US
dc.subject документообіг en_US
dc.subject система рахунків en_US
dc.subject облікова політика en_US
dc.subject первинні документи en_US
dc.subject гостинично-ресторанный бизнес en_US
dc.subject хозяйственная деятельность en_US
dc.subject бухгалтерский учет en_US
dc.subject документооборот en_US
dc.subject система счетов en_US
dc.subject учетная политика en_US
dc.subject первичные документы en_US
dc.subject hotel and restaurant business en_US
dc.subject business activities en_US
dc.subject bookkeeping en_US
dc.subject document management en_US
dc.subject accounting system en_US
dc.subject accounting policy en_US
dc.subject primary documents en_US
dc.title Організація бухгалтерського обліку готельно-ресторанного бізнесу: теоретичні аспекти en_US
dc.title.alternative Организация бухгалтерского учета гостинично-ресторанного бизнеса: теоретические аспекты en_US
dc.title.alternative Organization of accounting of the hotel and restaurant business: theoretical aspects en_US
dc.type Article en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу