DSpace Repository

Оцінка екологічного ризику для населення при вживанні харчових продуктів з техногенно навантажених територій

Show simple item record

dc.contributor.author Резнікова, Єлизавета Володимирівна
dc.contributor.other Яковишина, Тетяна Федорівна (керівник)
dc.date.accessioned 2020-10-09T09:29:19Z
dc.date.available 2020-10-09T09:29:19Z
dc.date.issued 2020
dc.identifier.citation Резнікова Є. В. Оцінка екологічного ризику для населення при вживанні харчових продуктів з техногенно навантажених територій : магіст. робота : 101 Екологія / Єлизавета Володимирівна Резнікова ; керівник Т. Ф. Яковишина. – Дніпро, 2020. – 101 с. en_US
dc.identifier.uri http://srd.pgasa.dp.ua:8080/xmlui/handle/123456789/4187
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher ДВНЗ "Придніпровська державна академія будівництва та архітектури" en_US
dc.subject харчові продукти en_US
dc.subject техногенно навантажені території en_US
dc.subject оцінка екологічного ризику en_US
dc.title Оцінка екологічного ризику для населення при вживанні харчових продуктів з техногенно навантажених територій en_US
dc.type Master Thesis en_US


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account