dc.contributor.author |
Резнікова, Єлизавета Володимирівна |
|
dc.contributor.other |
Яковишина, Тетяна Федорівна (керівник) |
|
dc.date.accessioned |
2020-10-09T09:29:19Z |
|
dc.date.available |
2020-10-09T09:29:19Z |
|
dc.date.issued |
2020 |
|
dc.identifier.citation |
Резнікова Є. В. Оцінка екологічного ризику для населення при вживанні харчових продуктів з техногенно навантажених територій : магіст. робота : 101 Екологія / Єлизавета Володимирівна Резнікова ; керівник Т. Ф. Яковишина. – Дніпро, 2020. – 101 с. |
en_US |
dc.identifier.uri |
http://srd.pgasa.dp.ua:8080/xmlui/handle/123456789/4187 |
|
dc.language.iso |
uk |
en_US |
dc.publisher |
ДВНЗ "Придніпровська державна академія будівництва та архітектури" |
en_US |
dc.subject |
харчові продукти |
en_US |
dc.subject |
техногенно навантажені території |
en_US |
dc.subject |
оцінка екологічного ризику |
en_US |
dc.title |
Оцінка екологічного ризику для населення при вживанні харчових продуктів з техногенно навантажених територій |
en_US |
dc.type |
Master Thesis |
en_US |