Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Резнікова, Єлизавета Володимирівна | |
dc.contributor.other | Яковишина, Тетяна Федорівна (керівник) | |
dc.date.accessioned | 2020-10-09T09:29:19Z | |
dc.date.available | 2020-10-09T09:29:19Z | |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.identifier.citation | Резнікова Є. В. Оцінка екологічного ризику для населення при вживанні харчових продуктів з техногенно навантажених територій : магіст. робота : 101 Екологія / Єлизавета Володимирівна Резнікова ; керівник Т. Ф. Яковишина. – Дніпро, 2020. – 101 с. | en_US |
dc.identifier.uri | http://srd.pgasa.dp.ua:8080/xmlui/handle/123456789/4187 | |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | ДВНЗ "Придніпровська державна академія будівництва та архітектури" | en_US |
dc.subject | харчові продукти | en_US |
dc.subject | техногенно навантажені території | en_US |
dc.subject | оцінка екологічного ризику | en_US |
dc.title | Оцінка екологічного ризику для населення при вживанні харчових продуктів з техногенно навантажених територій | en_US |
dc.type | Master Thesis | en_US |