00 DSpace/Manakin Repository

Особливості обліку основних засобів на підприємствах ресторанного бізнесу

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Рета, Марина Володимирівна
dc.contributor.author Рета, Марина Владимировна
dc.contributor.author Reta, Maryna
dc.contributor.author Линник, Олена Івановна
dc.contributor.author Линник, Елена Ивановна
dc.contributor.author Lynnyk, Olena
dc.date.accessioned 2019-12-05T12:13:32Z
dc.date.available 2019-12-05T12:13:32Z
dc.date.issued 2018-12
dc.identifier http://www.easterneurope-ebm.in.ua/journal/17_2018/129.pdf
dc.identifier.citation Рета М. В. Особливості обліку основних засобів на підприємствах ресторанного бізнесу / М. В. Рета, О. І. Линник // Східна Європа: економіка, бізнес та управління. – 2018. – № 17. – С. 736-739. en_US
dc.identifier.uri http://srd.pgasa.dp.ua:8080/xmlui/handle/123456789/2144
dc.description.abstract UK: У статті проведено аналіз спеціальної літератури, нормативно-правової бази щодо визначення підходів до організації бухгалтерського обліку основних засобів та відображення витрат, які пов’язані з експлантацією основних засобів на підприємствах ресторанного господарства. Виявлено основні специфічні особливості діяльності підприємств ресторанного бізнесу та облікового відображення витрат на підприємствах ресторанного господарства. en_US
dc.description.abstract RU: В статье проведен анализ специальной литературы, нормативно-правовой базы по определению подходов к организации бухгалтерского учета основных средств и отражению расходов, связанных с эксплантацией основных средств на предприятиях ресторанного хозяйства. Выявлены основные специфические особенности деятельности предприятий ресторанного бизнеса и учетного отражения расходов на предприятиях ресторанного хозяйства.
dc.description.abstract EN: The analysis of the special literature, the regulatory and legal framework is carried out for the definition of approaches to the organization of accounting of fixed assets and the reflection of costs associated with the exploration of fixed assets at restaurants in the restaurant industry. The main peculiarities of activity of enterprises of the restaurant business and accounting of expenses at restaurant enterprises are revealed.
dc.language.iso uk en_US
dc.subject основні засоби en_US
dc.subject амортизація en_US
dc.subject витрати en_US
dc.subject витрати на виробництво en_US
dc.subject витрати на експлуатацію en_US
dc.subject методи амортизації en_US
dc.subject основные средства en_US
dc.subject амортизация en_US
dc.subject расходы en_US
dc.subject затраты на производство en_US
dc.subject расходы на эксплуатацию en_US
dc.subject методы амортизации en_US
dc.subject fixed assets en_US
dc.subject depreciation en_US
dc.subject expenses en_US
dc.subject production costs en_US
dc.subject operational costs en_US
dc.subject depreciation methods en_US
dc.title Особливості обліку основних засобів на підприємствах ресторанного бізнесу en_US
dc.title.alternative Особенности учета основных средств на предприятиях ресторанного бизнеса en_US
dc.title.alternative Features of assets accounting at enterprises of the restaurant business en_US
dc.type Article en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу