dc.contributor.author |
Сушарник, Ярослав Анатолійович |
|
dc.contributor.author |
Сушарник, Ярослав Анатольевич |
|
dc.contributor.author |
Susharnyk, Yaroslav |
|
dc.date.accessioned |
2019-11-26T11:42:13Z |
|
dc.date.available |
2019-11-26T11:42:13Z |
|
dc.date.issued |
2018-12 |
|
dc.identifier |
http://www.easterneurope-ebm.in.ua/journal/17_2018/83.pdf |
|
dc.identifier.citation |
Сушарник Я. А. Аналіз факторів впливу на конкурентоспроможність свинини / Я. А. Сушарник // Східна Європа: економіка, бізнес та управління. – 2018. – № 17. – С. 468-475. |
en_US |
dc.identifier.uri |
http://srd.pgasa.dp.ua:8080/xmlui/handle/123456789/2064 |
|
dc.description.abstract |
UK: У статті визначено фактори впливу на конкурентоспроможність виробництва свинини. Проаналізовано структуру витрат на виробництво свинини. Проведено однофакторний кореляційно-регресійний аналіз для визначення особливо важливих факторів впливу на конкурентоспроможність свинини. Визначені найбільш конкурентоспроможні підприємства згідно з критерієм реалізації продукції. |
en_US |
dc.description.abstract |
RU: В статье определены факторы влияния на конкурентоспособность производства свинины. Проанализирована структура затрат на производство свинины. Проведен однофакторный корреляционно-регрессионный анализ для определения особо важных факторов влияния на конкурентоспособность свинины. Определены наиболее конкурентоспособные предприятия согласно критерию реализации продукции. |
|
dc.description.abstract |
EN: The article describes the factors influencing the competitiveness of pork production. The structure of expenses
for production of pork is analyzed. One-factor correlation-regression analysis was conducted to determine the particularly
important factors influencing the competitiveness of pork. Identification by the most competitive enterprises according to the criterion of product sales. |
|
dc.language.iso |
uk |
en_US |
dc.subject |
свинина |
en_US |
dc.subject |
конкурентоспроможність |
en_US |
dc.subject |
конкуренція |
en_US |
dc.subject |
фактори |
en_US |
dc.subject |
корми |
en_US |
dc.subject |
приріст |
en_US |
dc.subject |
відгодівля |
en_US |
dc.subject |
ефективність |
en_US |
dc.subject |
м’ясо |
en_US |
dc.subject |
аналіз |
en_US |
dc.subject |
конкурентоспособность |
en_US |
dc.subject |
конкуренция |
en_US |
dc.subject |
факторы |
en_US |
dc.subject |
корма |
en_US |
dc.subject |
прирост |
en_US |
dc.subject |
откорм |
en_US |
dc.subject |
эффективность |
en_US |
dc.subject |
анализ |
en_US |
dc.subject |
мясо |
en_US |
dc.subject |
pork |
en_US |
dc.subject |
competitiveness |
en_US |
dc.subject |
competition |
en_US |
dc.subject |
factors |
en_US |
dc.subject |
feed |
en_US |
dc.subject |
growth |
en_US |
dc.subject |
fattening |
en_US |
dc.subject |
efficiency |
en_US |
dc.subject |
meat |
en_US |
dc.subject |
analysis |
en_US |
dc.title |
Аналіз факторів впливу на конкурентоспроможність свинини |
en_US |
dc.title.alternative |
Анализ факторов влияния на конкурентоспособность свинины |
en_US |
dc.title.alternative |
Analysis of the factors influencing the competitiveness of pork |
en_US |
dc.type |
Article |
en_US |