DSpace Repository

Аналіз факторів впливу на конкурентоспроможність свинини

Show simple item record

dc.contributor.author Сушарник, Ярослав Анатолійович
dc.contributor.author Сушарник, Ярослав Анатольевич
dc.contributor.author Susharnyk, Yaroslav
dc.date.accessioned 2019-11-26T11:42:13Z
dc.date.available 2019-11-26T11:42:13Z
dc.date.issued 2018-12
dc.identifier http://www.easterneurope-ebm.in.ua/journal/17_2018/83.pdf
dc.identifier.citation Сушарник Я. А. Аналіз факторів впливу на конкурентоспроможність свинини / Я. А. Сушарник // Східна Європа: економіка, бізнес та управління. – 2018. – № 17. – С. 468-475. en_US
dc.identifier.uri http://srd.pgasa.dp.ua:8080/xmlui/handle/123456789/2064
dc.description.abstract UK: У статті визначено фактори впливу на конкурентоспроможність виробництва свинини. Проаналізовано структуру витрат на виробництво свинини. Проведено однофакторний кореляційно-регресійний аналіз для визначення особливо важливих факторів впливу на конкурентоспроможність свинини. Визначені найбільш конкурентоспроможні підприємства згідно з критерієм реалізації продукції. en_US
dc.description.abstract RU: В статье определены факторы влияния на конкурентоспособность производства свинины. Проанализирована структура затрат на производство свинины. Проведен однофакторный корреляционно-регрессионный анализ для определения особо важных факторов влияния на конкурентоспособность свинины. Определены наиболее конкурентоспособные предприятия согласно критерию реализации продукции.
dc.description.abstract EN: The article describes the factors influencing the competitiveness of pork production. The structure of expenses for production of pork is analyzed. One-factor correlation-regression analysis was conducted to determine the particularly important factors influencing the competitiveness of pork. Identification by the most competitive enterprises according to the criterion of product sales.
dc.language.iso uk en_US
dc.subject свинина en_US
dc.subject конкурентоспроможність en_US
dc.subject конкуренція en_US
dc.subject фактори en_US
dc.subject корми en_US
dc.subject приріст en_US
dc.subject відгодівля en_US
dc.subject ефективність en_US
dc.subject м’ясо en_US
dc.subject аналіз en_US
dc.subject конкурентоспособность en_US
dc.subject конкуренция en_US
dc.subject факторы en_US
dc.subject корма en_US
dc.subject прирост en_US
dc.subject откорм en_US
dc.subject эффективность en_US
dc.subject анализ en_US
dc.subject мясо en_US
dc.subject pork en_US
dc.subject competitiveness en_US
dc.subject competition en_US
dc.subject factors en_US
dc.subject feed en_US
dc.subject growth en_US
dc.subject fattening en_US
dc.subject efficiency en_US
dc.subject meat en_US
dc.subject analysis en_US
dc.title Аналіз факторів впливу на конкурентоспроможність свинини en_US
dc.title.alternative Анализ факторов влияния на конкурентоспособность свинины en_US
dc.title.alternative Analysis of the factors influencing the competitiveness of pork en_US
dc.type Article en_US


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account