00 DSpace/Manakin Repository

Основні підходи до оцінювання конкурентоспроможності підприємств готельного господарства

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Шикіна, Ольга Володимирівна
dc.contributor.author Шикина, Ольга Владимировна
dc.contributor.author Shykina, Olha
dc.contributor.author Козловський, Роман Сергійович
dc.contributor.author Козловский, Роман Сергеевич
dc.contributor.author Kozlovskyi, Roman
dc.date.accessioned 2019-11-25T12:22:38Z
dc.date.available 2019-11-25T12:22:38Z
dc.date.issued 2018-12
dc.identifier http://www.easterneurope-ebm.in.ua/journal/17_2018/77.pdf
dc.identifier.citation Шикіна О. В. Основні підходи до оцінювання конкурентоспроможності підприємств готельного господарства / О. В. Шикіна, Р. С. Козловський // Східна Європа: економіка, бізнес та управління. – 2018. – № 17. – С. 429-433. en_US
dc.identifier.uri http://srd.pgasa.dp.ua:8080/xmlui/handle/123456789/2056
dc.description.abstract RU: У статті проаналізовано внутрішні та зовнішні фактори впливу на конкурентоспроможність готельних підприємств. Розглянуто підхід різних авторів до проведення аналізу конкурентоспроможності. Зроблена спроба упорядкувати та класифікувати підходи до оцінювання конкурентоспроможності підприємств готельного господарства. Проаналізовано найбільш розповсюджений тип оцінки – метод рангів. Виявлені основні тенденції та зроблені спроби комплексної оцінки конкурентоспроможності. en_US
dc.description.abstract RU: В статье проанализированы внутренние и внешние факторы влияния на конкурентоспособность гостиничных предприятий. Рассмотрен подход различных авторов к проведению анализа конкурентоспособности. Предпринята попытка упорядочить и классифицировать подходы к оценке конкурентоспособности предприятий гостиничного хозяйства. Проанализирован наиболее распространенный тип оценки – метод рангов. Выявлены основные тенденции и сделаны попытки комплексной оценки конкурентоспособности.
dc.description.abstract EN: The article analyzes the internal and external factors influencing the competitiveness of hotel enterprises. The approach of different authors to the analysis of competitiveness is considered. An attempt has been made to streamline and classify approaches to assessing the competitiveness of hospitality enterprises. The most common type of estimation – the rank method is analyzed. The main tendencies are revealed and attempts of integrated assessment of competitiveness are made.
dc.language.iso uk en_US
dc.subject готелі en_US
dc.subject конкурентоспроможність en_US
dc.subject оцінка en_US
dc.subject методи en_US
dc.subject комплексний підхід en_US
dc.subject гостиницы en_US
dc.subject конкурентоспособность en_US
dc.subject оценка en_US
dc.subject методы en_US
dc.subject комплексный подход en_US
dc.subject hotels en_US
dc.subject competitiveness en_US
dc.subject evaluation en_US
dc.subject methods en_US
dc.subject complex approach en_US
dc.title Основні підходи до оцінювання конкурентоспроможності підприємств готельного господарства en_US
dc.title.alternative Основные подходы к оценке конкурентоспособности предприятий гостиничного хозяйства en_US
dc.title.alternative Main approaches to evaluation of the competitiveness of enterprises of the hotel business en_US
dc.type Article en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу