DSpace Repository

Напрями раціональної організації праці готельно-ресторанного господарства

Show simple item record

dc.contributor.author Фальченко, Олена Олександрівна
dc.contributor.author Фальченко, Елена Александровна
dc.contributor.author Falchenko, Olena
dc.contributor.author Юр'єва, Ірина Анатоліївна
dc.contributor.author Юрьева, Ирина Анатольевна
dc.contributor.author Yurieva, Iryna
dc.contributor.author Побережна, Наталія Миколаївна
dc.contributor.author Побережная, Наталья Николаевна
dc.contributor.author Poberezhna, Nataliia
dc.date.accessioned 2019-11-22T10:17:50Z
dc.date.available 2019-11-22T10:17:50Z
dc.date.issued 2018-12
dc.identifier http://www.easterneurope-ebm.in.ua/journal/17_2018/71.pdf
dc.identifier.citation Фальченко О. О. Напрями раціональної організації праці готельно-ресторанного господарства / О. О. Фальченко, І. А. Юр’єва, Н. М. Побережна // Східна Європа: економіка, бізнес та управління. – 2018. – № 17. – С. 393-397. en_US
dc.identifier.uri http://srd.pgasa.dp.ua:8080/xmlui/handle/123456789/2050
dc.description.abstract UK: У статті розглянуто поняття організації праці на підприємствах готельно-ресторанного господарства. Розглянуті напрями організації праці як невід'ємний складник трудової діяльності людини. Розкрито мету організації праці готельно-ресторанного господарства. Проаналізовано розподіл роботи усередині галузі. Визначено підходи до ефективної організації праці готельно-ресторанного господарства. en_US
dc.description.abstract RU: В статье рассмотрено понятие организации труда на предприятиях гостинично-ресторанного хозяйства. Рассмотрены направления организации труда как неотъемлемая составляющая трудовой деятельности человека. Раскрыта цель организации труда гостинично-ресторанного хозяйства. Проанализировано распределение работы внутри отрасли. Определены подходы к эффективной организации труда гостинично-ресторанного хозяйства.
dc.description.abstract EN: The concept of organization of labour is considered on the enterprises of hotel-restaurant economy in the article. Directions of organization of labour as inalienable constituent of labour activity of man are considered. The aim of organization of labour of hotel-restaurant economy is exposed. Distribution of work is analysed into industry. Certainly going near effective organization of labour of hotel-restaurant economy.
dc.language.iso uk en_US
dc.subject готельно-ресторанне господарство en_US
dc.subject організація праці en_US
dc.subject методи організації праці en_US
dc.subject розподіл праці en_US
dc.subject розподіл праці en_US
dc.subject персонал en_US
dc.subject гостинично-ресторанное хозяйство en_US
dc.subject организация труда en_US
dc.subject методы организации труда en_US
dc.subject разделение труда en_US
dc.subject разделение труда en_US
dc.subject hotel-restaurant economy en_US
dc.subject organization of labour en_US
dc.subject methods of organization of labour en_US
dc.subject division of labor en_US
dc.subject personnel, division of labor en_US
dc.title Напрями раціональної організації праці готельно-ресторанного господарства en_US
dc.title.alternative Направления рациональной организации труда гостинично-ресторанного хозяйства en_US
dc.title.alternative Directions of rational organization of labour of hotel-restaurant economy en_US
dc.type Article en_US


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account