dc.contributor.author |
Фальченко, Олена Олександрівна |
|
dc.contributor.author |
Фальченко, Елена Александровна |
|
dc.contributor.author |
Falchenko, Olena |
|
dc.contributor.author |
Юр'єва, Ірина Анатоліївна |
|
dc.contributor.author |
Юрьева, Ирина Анатольевна |
|
dc.contributor.author |
Yurieva, Iryna |
|
dc.contributor.author |
Побережна, Наталія Миколаївна |
|
dc.contributor.author |
Побережная, Наталья Николаевна |
|
dc.contributor.author |
Poberezhna, Nataliia |
|
dc.date.accessioned |
2019-11-22T10:17:50Z |
|
dc.date.available |
2019-11-22T10:17:50Z |
|
dc.date.issued |
2018-12 |
|
dc.identifier |
http://www.easterneurope-ebm.in.ua/journal/17_2018/71.pdf |
|
dc.identifier.citation |
Фальченко О. О. Напрями раціональної організації праці готельно-ресторанного господарства / О. О. Фальченко, І. А. Юр’єва, Н. М. Побережна // Східна Європа: економіка, бізнес та управління. – 2018. – № 17. – С. 393-397. |
en_US |
dc.identifier.uri |
http://srd.pgasa.dp.ua:8080/xmlui/handle/123456789/2050 |
|
dc.description.abstract |
UK: У статті розглянуто поняття організації праці на підприємствах готельно-ресторанного господарства. Розглянуті напрями організації праці як невід'ємний складник трудової діяльності людини. Розкрито мету організації праці готельно-ресторанного господарства. Проаналізовано розподіл роботи усередині галузі. Визначено підходи до ефективної організації праці готельно-ресторанного господарства. |
en_US |
dc.description.abstract |
RU: В статье рассмотрено понятие организации труда на предприятиях гостинично-ресторанного хозяйства. Рассмотрены направления организации труда как неотъемлемая составляющая трудовой деятельности человека. Раскрыта цель организации труда гостинично-ресторанного хозяйства. Проанализировано распределение работы внутри отрасли. Определены подходы к эффективной организации труда гостинично-ресторанного хозяйства. |
|
dc.description.abstract |
EN: The concept of organization of labour is considered on the enterprises of hotel-restaurant economy in the article. Directions of organization of labour as inalienable constituent of labour activity of man are considered. The aim of organization
of labour of hotel-restaurant economy is exposed. Distribution of work is analysed into industry. Certainly going near effective organization of labour of hotel-restaurant economy. |
|
dc.language.iso |
uk |
en_US |
dc.subject |
готельно-ресторанне господарство |
en_US |
dc.subject |
організація праці |
en_US |
dc.subject |
методи організації праці |
en_US |
dc.subject |
розподіл праці |
en_US |
dc.subject |
розподіл праці |
en_US |
dc.subject |
персонал |
en_US |
dc.subject |
гостинично-ресторанное хозяйство |
en_US |
dc.subject |
организация труда |
en_US |
dc.subject |
методы организации труда |
en_US |
dc.subject |
разделение труда |
en_US |
dc.subject |
разделение труда |
en_US |
dc.subject |
hotel-restaurant economy |
en_US |
dc.subject |
organization of labour |
en_US |
dc.subject |
methods of organization of labour |
en_US |
dc.subject |
division of labor |
en_US |
dc.subject |
personnel, division of labor |
en_US |
dc.title |
Напрями раціональної організації праці готельно-ресторанного господарства |
en_US |
dc.title.alternative |
Направления рациональной организации труда гостинично-ресторанного хозяйства |
en_US |
dc.title.alternative |
Directions of rational organization of labour of hotel-restaurant economy |
en_US |
dc.type |
Article |
en_US |