DSpace Repository

Дослідження ефективності діяльності підприємств харчової промисловості (на прикладі Вінницької області)

Show simple item record

dc.contributor.author Лозовська, Наталя Миколаївна
dc.contributor.author Лозовская, Наталья Николаевна
dc.contributor.author Lozovska, Natalia
dc.contributor.author Рожко, Зоя Павлівна
dc.contributor.author Рожко, Зоя Павловна
dc.contributor.author Rozhko, Zoia
dc.date.accessioned 2019-11-04T08:33:24Z
dc.date.available 2019-11-04T08:33:24Z
dc.date.issued 2018-02
dc.identifier http://www.easterneurope-ebm.in.ua/journal/12_2018/33.pdf
dc.identifier.citation Лозовська Н. М. Дослідження ефективності діяльності підприємств харчової промисловості (на прикладі Вінницької області) / Н. М. Лозовська, З. П. Рожко // Східна Європа: економіка, бізнес та управління. – 2018. – № 12. – С. 190-196. en_US
dc.identifier.uri http://srd.pgasa.dp.ua:8080/xmlui/handle/123456789/1841
dc.description.abstract UK: Статтю присвячено дослідженню ефективності діяльності сучасних підприємств. Сформульовано визначення поняття ефективності діяльності підприємства. Визначено показники ефективної діяльності підприємства, виокремлено економічні, соціальні та екологічні показники ефективності діяльності підприємства. У статті здійснено аналіз кількості підприємств в Україні та аналіз обсягів виготовленої продукції в Україні загалом та Вінницькій області зокрема. У статті сформульовані висновки та пропозиції щодо ефективного розвитку підприємств харчової промисловості. en_US
dc.description.abstract RU: Статья посвящена исследованию эффективности деятельности современных предприятий. Сформулировано определение понятия эффективности деятельности предприятия. Определены показатели эффективной деятельности предприятия, выделены экономические, социальные и экологические показатели эффективности деятельности предприятия. В статье проведен анализ количества предприятий в Украине и анализ объемов произведенной продукции в Украине в целом и Винницкой области в частности. Сформулированы выводы и предложения по эффективному развитию предприятий пищевой промышленности.
dc.description.abstract EN: The article is devoted to research of efficiency of activity of modern enterprises. The authors formulate the definition of the concept of the effectiveness of the enterprise. The indicators of effective activity of the enterprise are determined, economic, social and ecological indicators of efficiency of the enterprise are specified. The article analyzes the number of enterprises in Ukraine and analyzes volumes of manufactured products in Ukraine in general and in Vinnytsia region in particular. The article formulates conclusions and suggestions on effective development of food industry enterprises.
dc.language.iso uk en_US
dc.subject ефект en_US
dc.subject показники ефективності en_US
dc.subject ефективність діяльності підприємства en_US
dc.subject підприємства харчової промисловості en_US
dc.subject виробництво en_US
dc.subject эффект en_US
dc.subject показатели эффективности en_US
dc.subject эффективность деятельности предприятия en_US
dc.subject предприятия пищевой промышленности en_US
dc.subject производство en_US
dc.subject effect en_US
dc.subject performance indicators en_US
dc.subject efficiency of activity of enterprise en_US
dc.subject enterprises of food industry en_US
dc.subject production en_US
dc.title Дослідження ефективності діяльності підприємств харчової промисловості (на прикладі Вінницької області) en_US
dc.title.alternative Исследование эффективности деятельности предприятий пищевой промышленности (на примере Винницкой области) en_US
dc.title.alternative Investigation of the efficiency of food industry enterprises (example of Vinnytsko region) en_US
dc.type Article en_US


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account