DSpace Repository

Управління фінансовими потоками на підприємствах готельно-ресторанної галузі

Show simple item record

dc.contributor.author Брюшкова, Наталія Олексіївна
dc.contributor.author Брюшкова, Наталья Алексеевна
dc.contributor.author Briushkova, Nataliia
dc.contributor.author Березовська, В. Ю.
dc.contributor.author Березовская, В. Ю.
dc.contributor.author Berezovska, V.
dc.date.accessioned 2019-10-21T06:37:24Z
dc.date.available 2019-10-21T06:37:24Z
dc.date.issued 2018-02
dc.identifier http://www.easterneurope-ebm.in.ua/journal/12_2018/09.pdf
dc.identifier.citation Брюшкова Н. О. Управління фінансовими потоками на підприємствах готельно-ресторанної галузі / Н. О. Брюшкова, В. Ю. Березовська // Східна Європа: економіка, бізнес та управління. – 2018. – № 12. – С. 44-47. en_US
dc.identifier.uri http://srd.pgasa.dp.ua:8080/xmlui/handle/123456789/1706
dc.description.abstract UK: У статті проаналізовано сутність понять «грошовий потік» та «фінансовий потік», визначено відмінність між ними. Досліджено теоретичні аспекти управління фінансовими потоками підприємств готельно-ресторанної галузі, головні фактори та параметри, що його визначають. Визначено можливості оптимізації фінансових потоків на підприємстві з урахуванням специфіки галузі. en_US
dc.description.abstract RU: В статье проанализирована сущность понятий «денежный поток» и «финансовый поток», определена разница между ними. Исследованы теоретические аспекты управления финансовыми потоками предприятий гостинично-ресторанной отрасли, главные факторы и параметры, его определяющие. Определены возможности oптимизации финансовых потоков на предприятии с учетом специфики отрасли.
dc.description.abstract EN: The article analyzes the essence of the notions of «cash flow» and «financial flow», the distinction between them is determined. The theoretical aspects of management of financial flows of hotel and restaurant industry enterprises, main factors and parameters that determine it are investigated. The possibilities of optimization of financial flows at the enterprise are determined, taking into account the specifics of the industry.
dc.language.iso uk en_US
dc.subject фінансові потоки en_US
dc.subject грошові потоки en_US
dc.subject підприємства готельно-ресторанної галузі en_US
dc.subject оптимізація управління фінансовими потоками en_US
dc.subject механізми управління фінансовими потоками en_US
dc.subject финансовые потоки en_US
dc.subject денежные потоки en_US
dc.subject предприятия гостинично-ресторанной отрасли en_US
dc.subject оптимизация управления финансовыми потоками en_US
dc.subject механизмы управления финансовыми потоками en_US
dc.subject financial flows en_US
dc.subject cash flows en_US
dc.subject enterprises of the hotel and restaurant industry en_US
dc.subject optimization of financial flows management en_US
dc.subject mechanisms of financial flows management en_US
dc.title Управління фінансовими потоками на підприємствах готельно-ресторанної галузі en_US
dc.title.alternative Управление финансовыми потоками на предприятиях гостинично-ресторанной отрасли en_US
dc.title.alternative Management of financial flows at enterprises of hotel restaurant en_US
dc.type Article en_US


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account