00 DSpace/Manakin Repository

Гармонізація понятійного апарату в системі управління ринком хлібобулочних виробів

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Бокій, Олена Володимирівна
dc.contributor.author Бокий, Елена Владимировна
dc.contributor.author Bokii, Olena
dc.date.accessioned 2019-10-04T07:09:43Z
dc.date.available 2019-10-04T07:09:43Z
dc.date.issued 2017-09
dc.identifier http://www.easterneurope-ebm.in.ua/journal/9_2017/06.pdf
dc.identifier.citation Бокій О. В. Гармонізація понятійного апарату в системі управління ринком хлібобулочних виробів / О. В. Бокій // Cхідна Європа: економіка, бізнес та управління. – 2017. – № 9. – С. 26-32. en_US
dc.identifier.uri http://srd.pgasa.dp.ua:8080/xmlui/handle/123456789/1574
dc.description.abstract UK: Виявлено суперечності у понятійному апараті хлібобулочних виробів, що застосовується у державній статистичній звітності та звітах органів державного управління. Наведено розвиток поняття соціальної продукції в історичному контексті. Розглянуто підходи до класифікації хлібобулочної продукції. Запропоновано власне визначення таких термінів та понять, як «хлібобулочні вироби», «хлібні продукти», «соціальний хліб». en_US
dc.description.abstract RU: Выявлены противоречия в понятийном аппарате хлебобулочных изделий, который применяется в государственной статистической отчетности и отчетах органов государственного управления. Приведено развитие понятия социальной продукции в историческом контексте. Рассмотрены подходы к классификации хлебобулочной продукции. Предложено собственное определение таких терминов и понятий, как «хлебобулочные изделия», «хлебные продукты», «социальный хлеб».
dc.description.abstract EN: Contradictions in the conceptual apparatus of bakery products used in state statistical reporting and reports of government bodies are revealed. Development of the concept of social products in the historical context is shown. Approaches to the classification of bakery products are considered. Our own definition of terms and concepts such as «bakery products», «bread products», «social bread» are offered.
dc.language.iso uk en_US
dc.subject ринок хлібобулочних виробів en_US
dc.subject гармонізація en_US
dc.subject понятійний апарат en_US
dc.subject хлібні продукти en_US
dc.subject класифікація en_US
dc.subject статистична звітність en_US
dc.subject рынок хлебобулочных изделий en_US
dc.subject гармонизация en_US
dc.subject понятийный аппарат en_US
dc.subject хлебные продукты en_US
dc.subject классификация en_US
dc.subject статистическая отчетность en_US
dc.subject bakery market en_US
dc.subject harmonization en_US
dc.subject conceptual apparatus en_US
dc.subject bakery products en_US
dc.subject classification en_US
dc.subject state statistical reporting en_US
dc.title Гармонізація понятійного апарату в системі управління ринком хлібобулочних виробів en_US
dc.title.alternative Гармонизация понятийного аппарата в системе управления рынком хлебобулочных изделий en_US
dc.title.alternative Harmonization of conceptual apparatus in managing system of bread products market en_US
dc.type Article en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу