DSpace Repository

Витрати виробничої собівартості у лікеро-горілчаній промисловості

Show simple item record

dc.contributor.author Осадча, Ганна Григорівна
dc.contributor.author Осадча, Анна Григорьевна
dc.contributor.author Osadcha, Hanna
dc.date.accessioned 2019-07-28T13:27:59Z
dc.date.available 2019-07-28T13:27:59Z
dc.date.issued 2016-11
dc.identifier http://www.easterneurope-ebm.in.ua/journal/4_2016/82.pdf
dc.identifier.citation Осадча Г. Г. Витрати виробничої собівартості у лікеро-горілчаній промисловості / Г. Г. Осадча // Східна Європа: економіка, бізнес та управління. – 2016. – № 4. – С. 404-409. en_US
dc.identifier.uri http://srd.pgasa.dp.ua:8080/xmlui/handle/123456789/1205
dc.description.abstract UK: У статті розглянуто аспекти планування, обліку і калькулювання виробничої собівартості в лікеро-горілчаній промисловості. Основною сировиною є спирт-ректифікат, що характеризується природними втратами на всіх стадіях технологічного ланцюга. Якість лікеро-горілчаної продукції значною мірою залежить від якості вихідної сировини й основних матеріалів. Запропоновано моделі розрахунку потреби спирту на стадії планування та фактичні його витрати у виробництві. У статті отримала подальший розвиток теорія планування та обліку виробничої собівартості. en_US
dc.description.abstract RU: В статье рассмотрены аспекты планирования, учета и калькулирования производственной себестоимости в ликеро-водочной промышленности. Основным сырьем является спирт-ректификат, характеризующийся естественными потерями на всех стадиях технологической цепи. Качество ликеро-водочной продукции в значительной степени зависит от качества исходного сырья и основных материалов. Предложены модели расчета потребности спирта на стадии планирования и фактические его затраты в производстве. В статье получила дальнейшее развитие теория планирования и учета производственной себестоимости
dc.description.abstract EN: The article discusses aspects of planning, accounting and calculation of production costs in the alcoholic beverage industry. The main raw material is alcohol-rectified, characterized by the natural losses at all stages of the technological chain. The quality of alcoholic beverages largely depends on the quality of raw materials and basic materials. The proposed model is the calculation of the needs of alcohol at the planning stage and the actual cost in production. The article received the further development of the theory of planning and accounting of production costs
dc.language.iso uk en_US
dc.subject виробнича собівартість en_US
dc.subject планування en_US
dc.subject облік en_US
dc.subject калькулювання en_US
dc.subject якість лікеро-горілчаних виробів en_US
dc.subject норми природних утрат en_US
dc.subject матеріальна витрати en_US
dc.subject производственная себестоимость en_US
dc.subject планирование en_US
dc.subject учет en_US
dc.subject качество ликеро-водочных изделий en_US
dc.subject калькулирование en_US
dc.subject нормы естественных потерь en_US
dc.subject материальная затраты en_US
dc.subject production cost en_US
dc.subject planning en_US
dc.subject accounting en_US
dc.subject calculation en_US
dc.subject quality alcoholic beverages en_US
dc.subject material costs en_US
dc.subject the norms of natural losses en_US
dc.title Витрати виробничої собівартості у лікеро-горілчаній промисловості en_US
dc.title.alternative Расходы производственной себестоимости в ликеро-водочной промышленности en_US
dc.title.alternative The cost of the production cost in the alcoholic spirits industries industry en_US
dc.type Article en_US


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account