Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://srd.pgasa.dp.ua:8080/xmlui/handle/123456789/927
Назва: Окремі стратегічні аспекти розвитку готельно-ресторанної справи
Інші назви: Some strategic aspects of hotel and restaurant business
Автори: Чиричинко, Юрій Вікторович
Chyrychenko, Yurii
Білова, Наталія Анатоліївна
Bilova, Nataliia
Зайцев, Володимир Євгенович
Zaitsev, Volodymyr
Ключові слова: готельно-ресторанна справа
туристичний бізнес
інноваційна платформа
стратегія національного розвитку
пріоритети розбудови національної економіки
hotel and restaurant business
tourism business
innovation platform
strategy of national development
priorities of national economy development
Дата публікації: бер-2018
Бібліографічний опис: Чириченко Ю. В. Окремі стратегічні аспекти розвитку готельно-ресторанної справи / Ю. В. Чириченко, Н. А. Білова, В. Є. Зайцев // Економічний простір. - 2018. - № 131. - С. 97-103.
Короткий огляд (реферат): UK: Статтю присвячено розгляду окремих стратегічних аспектів подальшого розвитку готельно-ресторанної справи в Україні у контексті втілення Стратегії сталого розвитку "Україна-2020". Розглянуто порівняльну динаміку зазначених процесів за останні роки існування незалежної України та визначено інноваційну платформу як втілення головних трендів розвитку індустрії “гостинності”. Для реалізації мети дослідження сформульовано наукову проблему та визначено її актуальність, що полягає у вирішенні питання щодо відповідності сучасного стану та динаміки розвитку вітчизняної готельно-ресторанної справи до загальнонаціонального процесу. Узагальнено специфічні якісні критерії розвитку та сучасні тренди індустрії гостинності готельно-ресторанної справи або “сфери гостинності”, виходячи зі світового досвіду. Також, окреслено низку положень, що розглядаються як інноваційна платформа подальшого розвитку галузі.
EN: The purpose of this study is to identify of different strategic aspects of the further development of hotel and restaurant business in Ukraine in the context of the implementation of the Strategy for Sustainable Development "Ukraine - 2020". The comparative dynamics of the mentioned processes during the last years of existence of independent Ukraine was studied and the innovation platform was defined as the implementation of the main trends of the development of the hospitality industry. For the realization of the research purpose, the scientific problem has been formulated and its relevance has been determined. Specific qualitative criteria of development and modern trends of the hospitality industry are determined based on the world experience. Also was considered the innovative platform for the further development of the industry. Keywords: hotel and restaurant business, tourism business, innovation platform, strategy of national development, priorities of national economy development.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://srd.pgasa.dp.ua:8080/xmlui/handle/123456789/927
Розташовується у зібраннях:№ 131

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Chyrychenko.pdf226,48 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.