Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://srd.pgasa.dp.ua:8080/xmlui/handle/123456789/667
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКобернюк, Сергій Олександрович-
dc.contributor.authorKoberniuk, Serhii-
dc.date.accessioned2019-05-30T07:11:28Z-
dc.date.available2019-05-30T07:11:28Z-
dc.date.issued2017-02-
dc.identifier.citationКобернюк С. О. Шляхи удосконалення діяльності підприємств з виробництва продукції свинарства / С. О. Кобернюк // Економічний простір. – 2017. – № 118. – С. 185-195.en_US
dc.identifier.urihttp://srd.pgasa.dp.ua:8080/xmlui/handle/123456789/667-
dc.description.abstractUK: В статті розглядається проблема удосконалення діяльності підприємств з виробництва продукції свинарства. Запропоновано шляхи удосконалення. Здійснена спроба розробки концепції (моделі) маркетингу свинарського підприємства як одного з напрямів підвищення прибутковості та ефективності діяльності свинарських підприємств. Стаття присвячена сучасному інтенсивному свинарству, яке якісно змінює характер діяльності в основному виробництві, перетворює оператора в промислового робітника, що має вузьку спеціалізацію, пов'язану з обслуговуванням конкретної групи тварин і використовує високотехнологічне обладнання. Особливістю засобів сучасного виробництва є високий рівень автоматизації процесів, що дозволяє оператору зосередитися на обслуговуванні тварин. Однак низка технологічних операцій (годування, підтримання мікроклімату, освітленості та ін.) вимагають від оператора знань і навичок з найпростішого налагодження та регулювання обладнання. Промислове свинарство є потоковим виробництвом з жорстким ритмом, суворою циклічністю окремих процесів, високою інтенсивністю праці.en_US
dc.description.abstractEN: In the article the problem of improvement of the enterprises for manufacture of pork products is described. The ways of perfection are proposed. An attempt was made to develop the concept (model) of the marketing of pig enterprises as one of the increasing ways of the profitability and efficiency of pig farms. The article focuses on modern intensive pig production, which qualitatively changes the nature of the activities in primary production, makes the operator of an industrial worker who has a narrow specialization related to service specific groups of animals and uses high-tech equipment. A feature of modern production is the high level of process automation that allows the operator to focus on serving animals. However, the number of technological operations (feeding, maintenance of microclimate, illumination, etc.) requires knowledge and skills with a simple setup and adjustment of equipment. Industrial pig production is a production with a hard rhythm, the strict cyclicity of individual processes, high labor intensity.-
dc.language.isouken_US
dc.subjectсвинарствоen_US
dc.subjectвиробництвоen_US
dc.subjectмаркетингen_US
dc.subjectзбут продукції свинарстваen_US
dc.subjectpig breedingen_US
dc.subjectproductionen_US
dc.subjectmarketingen_US
dc.subjectsales of pork productsen_US
dc.titleШляхи удосконалення діяльності підприємств з виробництва продукції свинарстваen_US
dc.title.alternativeWays of activity improvement of the enterprises for manufacture of pork productsen_US
dc.typeArticleen_US
Розташовується у зібраннях:№ 118

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Koberniuk.pdf201,63 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.