Please use this identifier to cite or link to this item:
                
    
    http://srd.pgasa.dp.ua:8080/xmlui/handle/123456789/5412| Title: | Методичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи для студентів ступеня магістра спеціальності 192 «Будівництво та цивільна інженерія» освітньо-професійної програми «Міське та комунальне господарство» денної та заочної форм навчання | 
| Authors: | Кравчуновська, Тетяна Сергіївна Березюк, Анатолій Миколайович Ткач, Таїсія Вячеславівна Павлов, Федір Іванович Протасова, Єлізавета Володимирівна Дікарев, Костянтин Борисович Мартиш, Олександра Потапівна Несевря, Павло Іванович | 
| Keywords: | комунальне господарство цивільна інженерія міське господарство будівництво | 
| Issue Date: | 2020 | 
| Publisher: | ДВНЗ «Придніпровська державна академія будівництва та архітектури» | 
| Citation: | Методичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи ступеня магістра спеціальності 192 «Будівництво та цивільна інженерія» освітньо-професійної програми «Міське та комунальне господарство» : для студ. ден. та заоч. форм навчання / ДВНЗ "Придніпр. держ. академія буд-ва та архітектури" ; уклад.: Т. С. Кравчуновська, А. М. Березюк, Т. В. Ткач, Ф. І. Павлов, Є. В. Протасова, К. Б. Дікарев, О. П. Мартиш, П. І. Несевря. – Дніпро, 2020. – 13 с. | 
| Abstract: | UK: Методичні вказівки призначені для керівництва та надання допомоги студентам при виконанні кваліфікаційної роботи по кафедрі планування і організації виробництва та по кафедрі технології будівельного виробництва. В методичних вказівках представлено опис структури кваліфікаційної роботи та правила її оформлення. | 
| URI: | http://srd.pgasa.dp.ua:8080/xmlui/handle/123456789/5412 | 
| Appears in Collections: | Кафедра планування і організації виробництва (до 2020 р.) | 
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| МВ_КР Міське та комунальне господарство.doc Restricted Access | 133 kB | Microsoft Word | View/Open Request a copy | 
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

