Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://srd.pgasa.dp.ua:8080/xmlui/handle/123456789/5297
Назва: Організація бухгалтерського обліку готельно-ресторанного бізнесу: теоретичні аспекти
Інші назви: Организация бухгалтерского учета гостинично-ресторанного бизнеса: теоретические аспекты
Organization of accounting of the hotel and restaurant business: theoretical aspects
Автори: Мелень, Олена Валентинівна
Мелень, Елена Валентиновна
Melen, Olena
Ключові слова: готельно-ресторанний бізнес
господарська діяльність
бухгалтерський облік
документообіг
система рахунків
облікова політика
первинні документи
гостинично-ресторанный бизнес
хозяйственная деятельность
бухгалтерский учет
документооборот
система счетов
учетная политика
первичные документы
hotel and restaurant business
business activities
bookkeeping
document management
accounting system
accounting policy
primary documents
Дата публікації: гру-2017
Бібліографічний опис: Мелень О. В. Організація бухгалтерського обліку готельно-ресторанного бізнесу: теоретичні аспекти / О. В. Мелень // Східна Європа: економіка, бізнес та управління. – 2017. – № 11. – С. 353-357.
Короткий огляд (реферат): UK: В умовах розвитку ринкової економіки та інтеграції України у європейський економічний простір переглядаються місце та роль готельно-ресторанного бізнесу. Однією з обов’язкових умов діяльності ресторанного-готельного бізнесу є ведення бухгалтерського обліку. Основним завданням організації бухгалтерського обліку готельно-ресторанного бізнесу, як і будь-якого бізнесу, є створення такої системи отримання інформації, яка б забезпечувала ефективне управління підприємством і примноження доходу від діяльності підприємства.
RU: В условиях развития рыночной экономики и интеграции Украины в европейское экономическое пространство пересматриваются место и роль гостинично-ресторанного бизнеса. Одним из обязательных условий деятельности ресторанного-гостиничного бизнеса является ведение бухгалтерского учета. Основной задачей организации бухгалтерского учета гостинично-ресторанного бизнеса, как и любого бизнеса, является создание такой системы получения информации, которая обеспечивала бы эффективное управление предприятием и приумножение дохода от деятельности предприятия.
EN: In response to the development of a market-driven economy and due to Ukrainian integration into the European economic space, the place and role of hotel and restaurant business are becoming more important. Accounting is one of the major and mandatory part of eacj buiseness and restaurants and hotels are not an exception. The main role of accounting in all businesses is to create a data system that ensures efficient management and increases earning power of the enterprise.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://srd.pgasa.dp.ua:8080/xmlui/handle/123456789/5297
Інші ідентифікатори: http://www.easterneurope-ebm.in.ua/journal/11_2017/63.pdf
Розташовується у зібраннях:№ 6 (11)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Melen.pdf188,26 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.