Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://srd.pgasa.dp.ua:8080/xmlui/handle/123456789/2050
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorФальченко, Олена Олександрівна-
dc.contributor.authorФальченко, Елена Александровна-
dc.contributor.authorFalchenko, Olena-
dc.contributor.authorЮр'єва, Ірина Анатоліївна-
dc.contributor.authorЮрьева, Ирина Анатольевна-
dc.contributor.authorYurieva, Iryna-
dc.contributor.authorПобережна, Наталія Миколаївна-
dc.contributor.authorПобережная, Наталья Николаевна-
dc.contributor.authorPoberezhna, Nataliia-
dc.date.accessioned2019-11-22T10:17:50Z-
dc.date.available2019-11-22T10:17:50Z-
dc.date.issued2018-12-
dc.identifierhttp://www.easterneurope-ebm.in.ua/journal/17_2018/71.pdf-
dc.identifier.citationФальченко О. О. Напрями раціональної організації праці готельно-ресторанного господарства / О. О. Фальченко, І. А. Юр’єва, Н. М. Побережна // Східна Європа: економіка, бізнес та управління. – 2018. – № 17. – С. 393-397.en_US
dc.identifier.urihttp://srd.pgasa.dp.ua:8080/xmlui/handle/123456789/2050-
dc.description.abstractUK: У статті розглянуто поняття організації праці на підприємствах готельно-ресторанного господарства. Розглянуті напрями організації праці як невід'ємний складник трудової діяльності людини. Розкрито мету організації праці готельно-ресторанного господарства. Проаналізовано розподіл роботи усередині галузі. Визначено підходи до ефективної організації праці готельно-ресторанного господарства.en_US
dc.description.abstractRU: В статье рассмотрено понятие организации труда на предприятиях гостинично-ресторанного хозяйства. Рассмотрены направления организации труда как неотъемлемая составляющая трудовой деятельности человека. Раскрыта цель организации труда гостинично-ресторанного хозяйства. Проанализировано распределение работы внутри отрасли. Определены подходы к эффективной организации труда гостинично-ресторанного хозяйства.-
dc.description.abstractEN: The concept of organization of labour is considered on the enterprises of hotel-restaurant economy in the article. Directions of organization of labour as inalienable constituent of labour activity of man are considered. The aim of organization of labour of hotel-restaurant economy is exposed. Distribution of work is analysed into industry. Certainly going near effective organization of labour of hotel-restaurant economy.-
dc.language.isouken_US
dc.subjectготельно-ресторанне господарствоen_US
dc.subjectорганізація праціen_US
dc.subjectметоди організації праціen_US
dc.subjectрозподіл праціen_US
dc.subjectрозподіл праціen_US
dc.subjectперсоналen_US
dc.subjectгостинично-ресторанное хозяйствоen_US
dc.subjectорганизация трудаen_US
dc.subjectметоды организации трудаen_US
dc.subjectразделение трудаen_US
dc.subjectразделение трудаen_US
dc.subjecthotel-restaurant economyen_US
dc.subjectorganization of labouren_US
dc.subjectmethods of organization of labouren_US
dc.subjectdivision of laboren_US
dc.subjectpersonnel, division of laboren_US
dc.titleНапрями раціональної організації праці готельно-ресторанного господарстваen_US
dc.title.alternativeНаправления рациональной организации труда гостинично-ресторанного хозяйстваen_US
dc.title.alternativeDirections of rational organization of labour of hotel-restaurant economyen_US
dc.typeArticleen_US
Розташовується у зібраннях:№ 6 (17)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Falchenko.pdf176,62 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.