Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://srd.pgasa.dp.ua:8080/xmlui/handle/123456789/2033
Назва: Якість як основний фактор конкурентоспроможності підприємства
Інші назви: Качество как основной фактор конкурентоспособности предприятия
Quality as foundation factor competitiveness of the enterprise
Автори: Сливінська, Оксана Богданівна
Сливинськая, Оксана Богдановна
Slyvinska, Oksana
Ключові слова: якість продукції
система управління якістю
сертифікація
стандартизація
конкурентоспроможність підприємства
качество продукции
система управления качеством
сертификация
стандартизация
конкурентоспособность предприятия
product quality
quality management system
certification
standardization
competitiveness of the enterprise
Дата публікації: гру-2018
Бібліографічний опис: Сливінська О. Б. Якість як основний фактор конкурентоспроможності підприємства / О. Б. Сливінська // Східна Європа: економіка, бізнес та управління. – 2018. – № 17. – С. 338-341.
Короткий огляд (реферат): UK: У статті розглянуто значення сутності понять якості та конкурентоспроможності. Наведено чинники, які впливають на рівень якості продукції. Обґрунтовано доцільність створення та впровадження ефективної системи управління якістю продукції на вітчизняних підприємствах. Визначено залежність конкурентоспроможності підприємства від якості продукції.
RU: В статье рассмотрено значение сущности понятий качества и конкурентоспособности. Приведены факторы, влияющие на уровень качества продукции. Обоснована целесообразность создания и внедрения эффективной системы управления качеством продукции на отечественных предприятиях. Определена зависимость конкурентоспособности предприятия от качества продукции.
EN: The article considers the essence of the concepts of quality and competitiveness. The factors that influence the level of product quality are presented. The expediency of creation and introduction of an effective system of produc quality management at domestic enterprises is substantiated. The dependence of the enterprise’s competitiveness on the quality of products is determined.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://srd.pgasa.dp.ua:8080/xmlui/handle/123456789/2033
Інші ідентифікатори: http://www.easterneurope-ebm.in.ua/journal/17_2018/61.pdf
Розташовується у зібраннях:№ 6 (17)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Slyvinska.pdf171,54 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.