Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://srd.pgasa.dp.ua:8080/xmlui/handle/123456789/1657
Назва: Конкурентоспроможність та управління витратами аграрних підприємств
Інші назви: Конкурентоспособность и управление затратами аграрных предприятий
Competitiveness and cost management of agricultural enterprises
Автори: Домусчи, Аліна Олегівна
Домусчи, Алина Олеговна
Domuschy, Alina
Ключові слова: агроформування
витрати
стратегія управління
управління витратами
бенчмаркінг
конкурентоспроможність
агроформирования
расходы
стратегия управления
управление затратами
бенчмаркинг
конкурентоспособность
agroforming
expenditures
management strategy
cost management
benchmarking
competitiveness
Дата публікації: вер-2017
Бібліографічний опис: Домусчи А. О. Конкурентоспроможність та управління витратами аграрних підприємств / А. О. Домусчи // Cхідна Європа: економіка, бізнес та управління. – 2017. – № 9. – С. 87-91.
Короткий огляд (реферат): UK: У статті надано визначення конкурентоспроможності аграрних підприємств, розглянуто вплив на неї рівня витрат. Доведено, що зменшення собівартості є важливим критерієм оптимізації діяльності кожного підприємницького суб’єкта. Охарактеризовано види бенчмаркінгу. Розглянуто фактори впливу на формування стратегії зниження витрат. Запропоновано шляхи скорочення витрат виробництва агро -підприємств.
RU: В статье дано определение конкурентоспособности аграрных предприятий, рассмотрено влияние на нее уровня затрат. Доказано, что уменьшение себестоимости является важным критерием оптимизации деятельности каждого предпринимательского субъекта. Охарактеризованы виды бенчмаркинга. Рассмотрены факторы влияния на формирование стратегии снижения издержек. Предложены пути сокращения издержек производства агропредприятий.
EN: This article gives the definition of the competitiveness of agricultural enterprises and consider the influence of the level of costs. It is proving that cost reduction is an important criterion for optimizing the activity of each entrepreneurial entity. The types of benchmarking are characterized and the factors of influence on formation of a strategy of cost reduction are considered. Proposed ways are to reduce the costs of production of agricultural enterprises.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://srd.pgasa.dp.ua:8080/xmlui/handle/123456789/1657
Інші ідентифікатори: easterneurope-ebm.in.ua/journal/9_2017/18.pdf
Розташовується у зібраннях:№ 4 (9)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Domuschy.pdf250,42 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.