Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://srd.pgasa.dp.ua:8080/xmlui/handle/123456789/1308
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorРудь, Вікторія Петрівна-
dc.contributor.authorРудь, Виктория Петровна-
dc.contributor.authorRud, Viktoriia-
dc.date.accessioned2019-09-09T12:50:38Z-
dc.date.available2019-09-09T12:50:38Z-
dc.date.issued2016-12-
dc.identifierhttp://www.easterneurope-ebm.in.ua/journal/5_2016/17.pdf-
dc.identifier.citationРудь В. П. До питання інституційного забезпечення органічного овочівництва / В. П. Рудь // Східна Європа: економіка, бізнес та управління. – 2016. – № 5. – С. 90-95.en_US
dc.identifier.urihttp://srd.pgasa.dp.ua:8080/xmlui/handle/123456789/1308-
dc.description.abstractUK: У статті розглянуто сучасний стан виробництва органічної овочевої продукції на світовому та національному рівнях. Визначено причини, що стримують ефективний розвиток органічного овочевого ринку. Викладено загальну стратегію і пріоритетні напрями інституційного забезпечення органічного овочівництва на перспективуen_US
dc.description.abstractRU: В статье рассмотрено современное состояние производства органической овощной продукции на мировом и национальном уровнях. Определены причины, сдерживающие эффективное развитие органического овощного рынка. Изложены общая стратегия и приоритетные направления институционального обеспечения органического овощеводства на перспективу.-
dc.description.abstractEN: Considers the current state of production of organic vegetable products in the global and national levels. Identified reasons hindering the effective development of the organic vegetable market. Set out the overall strategy and priorities of institutional support for organic vegetable production in the future.-
dc.language.isouken_US
dc.subjectінституціїen_US
dc.subjectорганічна овочева продукціяen_US
dc.subjectспоживанняen_US
dc.subjectструктура продовольчого кошикуen_US
dc.subjectпроблеми розвиткуen_US
dc.subjectпріоритетні напрями розвиткуen_US
dc.subjectинституцииen_US
dc.subjectорганическая овощная продукцияen_US
dc.subjectпотреблениеen_US
dc.subjectструктура продовольственной корзиныen_US
dc.subjectпроблемы развитияen_US
dc.subjectприоритетные направления развитияen_US
dc.subjectinstitutionsen_US
dc.subjectorganic vegetable productionen_US
dc.subjectconsumptionen_US
dc.subjectthe structure of the food basketen_US
dc.subjectdevelopment problemsen_US
dc.subjectdevelopment prioritiesen_US
dc.titleДо питання інституційного забезпечення органічного овочівництваen_US
dc.title.alternativeК вопросу институционального обеспечения органического овощеводстваen_US
dc.title.alternativeTo the question of institutional support organic vegetableen_US
dc.typeArticleen_US
Розташовується у зібраннях:№ 5

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Rud.pdf217,75 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.