Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://srd.pgasa.dp.ua:8080/xmlui/handle/123456789/11461
Назва: Методичні вказівки до вивчення програмного матеріалу з дисципліни «Історія та культура України» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальностей 076 «Підприємництво та торгівля», 072 «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок», 071 «Облік і оподаткування», 073 «Менеджмент», 075 «Маркетинг», 051 «Економіка» та 281 «Публічне управління та адміністрування» денної та заочної форми навчання. Частина ІІ
Автори: Волкова, Світлана Петрівна
Ключові слова: історія та культура України
Дата публікації: 2023
Видавництво: Придніпровська державна академія будівництва та архітектури
Бібліографічний опис: Методичні вказівки до вивчення програмного матеріалу з дисципліни «Історія та культура України» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спец. 076 «Підприємництво та торгівля», 072 «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок», 071 «Облік і оподаткування», 073 «Менеджмент», 075 «Маркетинг», 051 «Економіка» та 281 «Публічне управління та адміністрування» ден. та заоч. форми навчання. Частина ІІ / Придніпр. держ. академія буд-ва та архітектури ; уклад. С. П. Волкова. – Дніпро, 2023. – 35 с.
Короткий огляд (реферат): UK: Матеріали та методичні вказівки підготовлені з урахуванням форм і методів вивчення історії України, що перевірені досвідом роботи. Матеріали допомагатимуть студентам економічного факультету в засвоєнні суспільних та cоціально-економічних зрушень у суспільстві XVI – XIX ст.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://srd.pgasa.dp.ua:8080/xmlui/handle/123456789/11461
Розташовується у зібраннях:Кафедра українознавства, документознавства та інформаційної діяльності

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
МВ_ПМ_Історія та культура України ч.ІІ 2023.docx596,87 kBMicrosoft Word XMLПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.