Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://srd.pgasa.dp.ua:8080/xmlui/handle/123456789/4382
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЗінов’єв, Віталій Ігорович-
dc.contributor.otherЯковишина, Тетяна Федорівна (керівник)-
dc.date.accessioned2020-11-03T12:06:55Z-
dc.date.available2020-11-03T12:06:55Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationЗінов’єв В. І. Оцінка екологічного ризику для населення при вживанні харчових продуктів з техногенно навантажених територій : магіст. робота : 101 Екологія / Віталій Ігорович Зінов’єв ; керівник Т. Ф. Яковишина. – Дніпро, 2020. – 101 с.en_US
dc.identifier.urihttp://srd.pgasa.dp.ua:8080/xmlui/handle/123456789/4382-
dc.language.isouken_US
dc.publisherДВНЗ "Придніпровська державна академія будівництва та архітектури"en_US
dc.subjectоцінка екологічного ризикуen_US
dc.subjectвживання харчових продуктів з техногенно навантажених територійen_US
dc.titleОцінка екологічного ризику для населення при вживанні харчових продуктів з техногенно навантажених територійen_US
dc.typeMaster Thesisen_US
Розташовується у зібраннях:101 Екологія

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Zinoviev.doc
  Restricted Access
2,8 MBMicrosoft WordПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.