Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://srd.pgasa.dp.ua:8080/xmlui/handle/123456789/10573
Назва: Стратегія виходу підприємства на міжнародний ринок (на прикладі ресторану Конфетті (Confetti))
Автори: Гужова, Анна
Глущенко, Анна Вадимівна (керівник)
Ключові слова: підприємство
міжнародний бізнес
інвестування
Дата публікації: 2022
Видавництво: ДВНЗ "Придніпровська державна академія будівництва та архітектури"
Бібліографічний опис: Гужова А. Стратегія виходу підприємства на міжнародний ринок (на прикладі ресторану Конфетті (Confetti)) : магіст. робота : 292 Міжнародні економічні відносини / Анна Гужова ; керівник А. В. Глущенко. – Дніпро, 2022. – 110 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://srd.pgasa.dp.ua:8080/xmlui/handle/123456789/10573
Розташовується у зібраннях:292 Міжнародні економічні відносини

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Huzhova.docx
  Restricted Access
3,61 MBMicrosoft Word XMLПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.